societat

Son Sant Joan mantindrà els controls d’accés a la fase 3

Els controls de seguretat de la planta superior i les portes d'embarcament del mòdul C reobriran entre el 15 i el 22 de juny

Son+Sant+Joan+mantindr%C3%A0+els+controls+d%27acc%C3%A9s+a+la+fase+3

El control d’accés a la terminal de Son Sant Joan es mantindrà durant la fase 3. D’aquesta manera, només poden accedir a la terminal aeroportuària de Palma els treballadors i els passatgers que ja tenen una reserva o una targeta d’embarcament.

Els acompanyants han de quedar fora. Només poden accedir-hi si acompanyen un menor o una persona amb mobilitat reduïda.

Els passatgers diuen entendre aquestes precaucions, tot i que esperen que els controls siguin més àgils en entrar a la nova fase del desconfinament.

Tot i que l’aeroport va recobrant progressivament l’activitat, a Son Sant Joan encara queden molts senyals de la situació excepcional dels darrers mesos. Cartells informatius, pantalles sense vols, gel hidroalcohòlic als lavabos o els controls de seguretat de la planta superior tancats són algunes de les imatges que ha deixat l’estat d’alarma.

Està previst que els controls de seguretat reobrin a mitjan juny, entre el 15 i el 22, així com l’aeroport recuperi trànsit aeri.

També està previst que reobrin més portes d’embarcament. Si fins ara només funciona el mòdul B, de vols entre illes, a mitjan mes tornaran a operar les portes d’embarcament C, que tradicionalment s’utilitzaven per a vols internacionals.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Els Llumets de Maó es connecten amb els més petits des de casa

Els follets màgics substitueixen la davallada del campanar de Santa Maria per una encesa virtual

El Consell de Menorca assumeix que no hi haurà festes de poble i elimina el Jaleo Bus

Aquest pressupost i el del Bus Nit aniran destinats a millorar el servei de transport regular de passatgers

El Govern invertirà 7 milions d’euros a Menorca per renovar les infraestructures de regadiu

Es crearà un sistema de telecontrol de regadius i es repararan les infraestructures i el tram de la canalització d'aigua...

‘Puntades d’esperança’, el record de la solidaritat de les cosidores d’Inca durant el confinament

Un documental que conta la història d'antigues repuntadores que havien perdut la seva feina en el sector del calçat que...