X

Stop 5G Balears demana als ajuntaments que es declarin en contra d’implantar antenes

Manifestants s'han concentrat a l'Estació intermodal de Palma coincidint amb el Dia Internacional contra la Contaminació Electromagnètica

24/06/2020

Stop 5G Balears demana als ajuntaments que es declarin en contra d’implantar antenes

L’associació en contra del 5G ha demanat aquest dimecres als carrers de Palma una moratòria en la implantació de les antenes. Coincidint amb el Dia Internacional contra la Contaminació Electromagnètica, membres d’Stop 5G a les Balears s’han concentrat davant l’estació intermodal de Palma per fer novament aquesta petició al Govern central. Demanen, en primera instància, als ajuntaments que es declarin en contra d’aquesta tecnologia perquè, segons creuen, és perjudicial per a la salut de les persones i dels animals.

També reclamen als governs que, abans de continuar permetent la implantació d’aquestes antenes, facin almanco estudis per demostrar si són dolentes, o no, per a la salut. Segons el portaveu de la plataforma, Pep Ribas, “el problema de la telefonia és que és inalàmbrica” i que, sumat a “que hi ha molts satèl·lits a l’atmosfera”, fa que sigui perjudicial per a la salut.

24/06/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT