societat

Suspeses totes les misses del Dia de Tots Sants i del Dia dels Fidels Difunts al cementeri de Son Valentí

Les visites als cementeris es faran esglaonades, les floristeries preveuen que la venta de flors durarà almanco tres setmanes


Suspeses totes les misses del Dia de Tots Sants i del Dia dels Fidels Difunts al cementeri de Son Valentí. Així ho ha anunciat el Bisbat de Mallorca. Una mesura, diuen, per evitar-hi aglomeracions. S’afegeixen així a les restriccions anunciades per l’Ajuntament de Palma les darreres setmanes de cara a la celebració de Tots Sants. Recomanen avançar o posposar les visites.

Pels que vulguin visitar el cementeri dia 30 i 31 d’octubre o dia primer de novembre s’haurà de demanar cita prèvia al web de l’empresa funerària de Palma o al número de telèfon habilitat. Cada sol·licitud serà per a un màxim de sis persones.

Les visites als cementeris van acompanyades de les flors que es duen als difunts. I enguany l’increment de les vendes sospiten que no es farà durant la setmana de Tots Sants, sinó que serà molt més esglaonat.

N’hi ha que prefereix anar al cementeri quan hi hagi manco gent i no el dia assenyalat. Tampoc és senzill per als avis sol·licitar cita prèvia.

Les floristeries s’organitzen. Saben que serà una celebració atípica i per això comproven que disposen de les flors més demandades aquestes dates: roses i també crisantems.

Manquen dues setmanes per a Tots Sants, i ja hi ha gent que ja ha anat a visitar els seus éssers estimats. D’altres esperaran l’endemà, dia 2 de novembre, per evitar-hi possibles aglomeracions, tot i la cita prèvia.


Els palmesans hauran de demanar cita prèvia per visitar el cementeri per Tots Sants
Cita prèvia i control d’aforament als cementeris de Balears per Tots Sants

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

L’Oficina Anticorrupció detecta un ús abusiu de la contractació d’emergència en la compra pública de material sanitari durant la pandèmia

Després d'una extensa investigació, l'entitat també conclou que s'han adjudicat més de 10 milions d'euros a empresaris que tenen relacions...

Afers Socials destinarà 300.000 euros més dels pressupostos de 2021 a cooperació

La Conselleria també espera poder aprovar l'any que ve la nova Llei de Cooperació

Els Ajuntaments no disposen d’efectius de seguretat suficients per controlar les normes de seguretat

Molts pobles només tenen un efectiu de policia que treballa per torns