X

Tancada als vehicles la dàrsena de Can Barberà per les obres del passeig Marítim de Palma

Sera des d'aquest dimecres i fins divendres. Aquests dies només es podrà accedir a través del pas per als vianants del carrer Portopí.

13/02/2024

Tancada als vehicles la dàrsena de Can Barberà per les obres del passeig Marítim de Palma

Mapa de la zona tancada al pas de vehicles./ APB

Redacció

La dàrsena de Can Barberà queda tancada als vehicles des d’aquest dimecres, concretament de l’avinguda Gabriel Roca a la banda dels jardins de Natzaret, i fins divendres d’aquesta setmana. Així n’informa Autoritat Portuària en un comunicat on explica que és una mesura necessària perquè se’n començarà a pavimentar el sòl, una tasca prèvia a la col·locació de les rajoles, com a part de les millores previstes en les obres de remodelació del passeig Marítim.

Segons l’APB, la planificació d’aquesta activitat s’ha ajustat amb la finalitat d’assegurar l’avanç de les obres i minimitzar les molèsties als usuaris. L’accés vehicular quedarà restablert el divendres, garantint l’accessibilitat per al cap de setmana. Durant el període indicat, l’únic accés disponible des de l’avinguda Gabriel Roca fins a la dàrsena de Can Barberà, serà a través del pas per als vianants del carrer Portopí.

13/02/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris