política

Tancat l’espai aeri i marítim de les Illes Balears

Només es permetrà un màxim de vols diaris entre Menorca, Eivissa i Mallorca i no hi haurà connexió marítima entre illes per a passatgers

Tancat+l%27espai+aeri+i+mar%C3%ADtim+de+les+Illes+Balears


Tota la informació sobre el coronavirus

Tancat l’espai aeri i marítim de les Illes Balears. Almenys durant 15 dies, només aterrarà un vol diari per companyia des de Barcelona, Madrid o València, i els seus passatgers hauran d’al·legar força major, com el retorn a la seva residència o motius sanitaris. La presidenta de les Illes Balears, Francina Armengol, ha informat que, després de la publicació de l’ordre ministerial, entre illes, només es permetrà un màxim de vols diaris (un vol diari per companyia i per sentit entre Eivissa, Mallorca i Menorca) i no hi haurà connexió marítima entre illes per a passatgers. Entre Eivissa i Formentera hi haura tres anades i 3 tornades diaries. Només està permès el transport de mercaderies.

“Per assegurar-nos que la gent que torna a les Illes està en òptimes condicions de salut es farà un qüestionari previ i quan arribi a l’aeroport o al port es farà un cribratge”, ha dit en roda de premsa Armengol, que ha confirmat que el Govern ja te programada la sortida de 25.000 turistes de les Illes.

Repatriació dels turistes

L’aeroport de Son Sant Joan viu aquestes darreres hores molt de moviment. Els turistes que són a les Illes intenten retornar als seus països d’origen. Es calcula que encara hi ha a la nostra comunitat uns 25.000 turistes.

92 persones infectades a les Illes

Augmenten a 92 les persones infectades per coronavirus a les Illes Balears, un 26% mes de casos confirmats en 24 hores. Segons el darrer balanç, quatre persones es troben a Unitats de Cures Intensives dels hospitals, una persona ha mort i una altra s’ha curat. El director del centre de coordinació d’alertes i emergències sanitàries, Fernando Simón, ha confirmat aquest dimarts 11.178 casos d’infectats per coronavirus a Espanya, amb 4.871 casos a Madrid, seguida de Barcelona, ​​País Basc i Andalusia. A Madrid, en 24 hores, han passat de 253 a 355 morts. Amb tot, el nombre de curats s’ha duplicat en 24 hores: de 530 a 1028.


Diari de l’estat d’alarma. Jornada 3: fronteres terrestres tancades

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

  1. Antonio Olives 17/03/2020

    Ja era hora! Evitar que entrin persones a les Illes és bàsic. I més control. Se de per que varen venir procedent de Marbella i no lis feren cap control, ni recomsnacio a s’aeroport de Menorca.

Cercador |


més contingut relacionat

El tramvia connectarà en un futur Palma amb Son Espases en 15 minuts

Tendrà 9 aturades i bona part del traçat coincidirà amb el recorregut del Tren de Sóller

Els agents socials donen el vistiplau als nous pressupostos

Tot i això, els sindicats demanaran que s'executi més del 70 per cent dels comptes que preveu el Consell

Aprovats de manera inicial els pressuposts del Consell de Mallorca per al 2021

L'equip de Govern diu que són els més socials de la història

Restriccions per Nadal i Cap d’Any: màxim 10 persones i toc de queda a la 01.30h

Les Balears i les Canàries queden fora del confinament perimetral que hauran de fer la resta de comunitats. S'ha acordat...