X

Tià Zanoguera, nostàlgia i art d’arrel al Convent de Lloret de Vistalegre

La mostra s'inaugura aquest dissabte i s'emmarca en la segona edició d'Art Vent

12/05/2023

Tià Zanoguera, nostàlgia i art d’arrel al Convent de Lloret de Vistalegre

Miquel Garcia

Tia Zanoguera ha fet feina durant 3 mesos per engegar la instal·lació que omple al refetor del Convent de Lloret. Obres, algunes de les quals creades expressament per a l’ocasió, i d’altres, refetes i adaptades; totes, amb un mateix batec: retre homenatge al seu pare i a l’ofici que ha marcat la seva família des de fa tres generacions, el comerç amb l’ametlla. De fet, res més descriptiu del que trobam a la mostra que el seu títol: ‘Mon pare és mort i aquell món també’.

Una instal·lació que inclou una quinzena d’obres que evoquen una mirada nostàlgica d’una Mallorca que ja no tornarà, i que Zanoguera rememora amb elements que han marcat la seva infantesa, com ara la tela de sac d’ametlla, branques i cordes que utilitzaven dècades enrere.

Aquesta instal·lació s’emmarca en la segona edició d’Art Vent, una mostra que s’inaugura demà, dissabte, horabaixa i que integra una quinzena d’exposicions de temàtica i forma molt diversa i en què participen artistes, com ara David Sagarazu, Miquel Segura o Nando Esteva.

12/05/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris