X

Toni Gili, nou secretari general de Vox a Balears

Antonio Salvá entra a formar part del Comitè Executiu Provincial de la formació política com a responsable d'organització territorial

20/11/2023

Toni Gili, nou secretari general de Vox a Balears

/ Vox.

Redacció

El portaveu de Vox en el Consell de Mallorca, Toni Gili, serà el nou secretari general de Vox a Balears, després de la renúncia del càrrec per part del diputat Sergio Rodríguez. Així ho ha anunciat el partit en un comunicat oficial. Fa uns dies, però, va transcendir que el càrrec el podria ocupar l’exdiputat Antonio Salvá, tot i que el partit va indicar que era una decisió pendent de confirmació pel comitè nacional.

Finalment, el pare del Guàrdia Civil Diego Salvá, assassinat per ETA a Palmanova el 2009, entrarà a formar part del comitè executiu provincial de Vox a Balears com a responsable d’organització territorial. Així mateix, el president del Parlament balear, Gabriel Le Senne, continuarà sent responsable d’afers jurídics com a vocal. Uns canvis que arriben després que Sergio Rodríguez hagi deixat la secretaria provincial de Vox “per motius personals” fa unes setmanes. Rodríguez ocupava el càrrec des del 2017.

Arran d’aquestes últimes designacions del Comitè Executiu Nacional de Vox, el Comitè Executiu Provincial de les Balears de la formació política quedarà constituït per Patricia de las Heras (presidenta), Fulgencio Coll (vicepresident), Toni Gili (secretari general) i Pedro Bestard, Gabriel Le Senne i Antonio Salvá (vocals).

Notícies relacionades >

20/11/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris