Torna el millor Salva Sevilla després d’un gener complicat

Contra el Cadis, l'andalús va iniciar el camí cap a la remuntada

08/02/2022

7

És a punt de complir 38 anys, però Salva Sevilla continua impartint lliçons dins el terreny de joc. Dissabte passat es va erigir com a líder, portaveu i també golejador en la victòria contra el Cadis (2-1) a Son Moix. Contra els de Sergio González, el migcampista va tornar a disputar més de 80 minuts després d’un mes de gener complicat. El seu entrenador, Luis García Plaza reconeixia a la roda de premsa posterior al partit que “ha passat un mes de gener molt complicat. He llegit ‘per què no juga Salva’, però és que no podia jugar”.

En els darrers partits, Salva Sevilla ha disputat pocs minuts, com reconeix el tècnic, “en funció del rival”. Però els rivals que l’han tingut davant l’han patit. De les seves botes va néixer el segon gol als vuitens de Copa contra l’Espanyol. Contra el Llevant va recuperar i assistir a Fer Niño un gol que el VAR va anul·lar, i dissabte contra els gaditans va obrir el camí de la victòria.

Salva Sevilla, juntament amb Brian Oliván i Manolo Reina, acaba contracte a final de temporada. El passat mes de gener, el director de futbol del club, Pablo Ortells, va reconèixer que el migcampista és “una institució” dins el club i se li té una “estima especial”. Això sí, el club esperarà fins a final de temporada per avaluar-lo i oferir-li la renovació: “A final de temporada ens seurem i valorarem”. Mentrestant, el mallorquinisme té 4 mesos per continuar gaudint de la màgia de l’almerienc.