X

Torna l’Art Palma Summer

Una cita que promet convertir la ciutat en l'epicentre de l'art contemporani durant aquest estiu

08/06/2023

Torna l’Art Palma Summer

Palma està immersa en una nova experiència artística amb la vuitena edició de l’Art Palma Summer. Una cita que promet convertir la ciutat en l’epicentre de l’art contemporani durant aquest estiu. S’han organitzat nombroses exposicions repartides per una dotzena de galeries d’art de renom de tot Mallorca.

La Galeria Aba Art crida a la contemplació i la meditació. Durant tot l’estiu s’hi exposen les abstraccions de llum de l’alemanya Anke Blaue. Peces depurades de qualsevol traç figuratiu, que cerquen l’expressió de l’essencialitat. Una puresa de la matèria i el color que culminen en el silenci.

A la Galeria Baró, l’artista nascut a Tànger, Mounir Fatmi, explora diferents maneres de rompre el cicle. Una reflexió sobre la necessitat de trencar patrons preestablerts, desconstruint símbols i clitxés o posant en relleu l’ambigüitat dels comportaments humans. Mounir Fatmi explica com “dins d’aquesta exposició físicament també es treballa amb la idea del cercle perquè et pots posar enmig de l’exposició i totes les peces tenen una mobilitat de 360 graus”.

Tanca la proposta l’argentina Florencia Bohtlingk, amb obres que abracen la pintura amazònica, el muralisme social i un constructivisme gairebé biològic. Des de paisatges arrelats als ecosistemes del Rio de la Plata i l’Amazones, fins a natures mortes entorn de les ofrenes que es fan al déu Oxum.

08/06/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT