X

Tot preparat per a la retransmissió de les campanades en directe des de la plaça de Cort

Una retransmissió per donar la benvinguda el 2024 que podreu seguir en directe a partir de les 23.20 hores a IB3

31/12/2023

Tot preparat per a la retransmissió de les campanades en directe des de la plaça de Cort

Tot preparat per a la retransmissió de les campanades que aquesta casa oferirà en directe des de la plaça de Cort. David Ordinas, Llum Barrera i Jero Mut es posen al capdavant d’un especial que té nou punts de directe i un equip de 40 persones que acostaran imatges úniques per donar la benvinguda el 2024.

Darrera lectura de guió abans de l’especial. És la cinquena vegada que David Ordinas presenta les campanades des de Cort. I ho fa amb la mateixa emoció de sempre. Ho farà de la mà de Llum Barrera i amb Jero Mut recollint les sensacions de la gent a peu de carrer. A darrere les càmeres, un equip de gairebé 40 persones treballa a escarada per fer possible aquest especial.

Més d’una hora de directe amb un gran desplegament tècnic per cobrir la nit de Cap d’Any: nou punts de directe que oferiran imatges úniques des del rellotge d’en Figuera i també des del cel de Palma.

Una retransmissió per donar la benvinguda el 2024 que podreu seguir en directe a partir de les 23.20 h del vespre aquí, a IB3.

31/12/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT