media

La cobertura informativa electoral d’IB3: 22 punts de connexió arreu de les Illes

Programes especials a les 19 hores a la televisió i a la ràdio a les 8.30 hores

La+cobertura+informativa+electoral+d%27IB3%3A+22+punts+de+connexi%C3%B3+arreu+de+les+Illes


 Tota la informació sobre les eleccions del 26M i la central de dades pròpia d’IB3

22 punts de connexió arreu de les Illes per informar de tot el que succeeixi durant la jornada electoral del 26-M. L’equip informatiu d’IB3 serà a les seus dels partits, als col·legis electorals més destacats i als principals focus informatius. A les 12 del migdia oferirem un primer avanç informatiu amb les primeres dades de participació, anàlisi d’incidències i votacions dels diferents candidats.

La cobertura informativa continuarà als informatius i es podrà seguir en la ràdio, televisió i al web, on s’ha creat un espai específic. Els programes especials començaran a les 7 de l’horabaixa a la televisió i a la ràdio a les 8 i mitja. Les tres plataformes donaran a conèixer un sondeig propi amb les estimacions de vot al Parlament, als consells insulars i a Cort a les 8 del vespre.

Per primera vegada disposarem d’una central de dades pròpia, formada per un equip de 10 persones i utilit zarem una eina de creació pròpia que conté l’històric de vot dels ajuntaments de les Illes Balears des del 1995. Això permetrà comparar-los amb els assolits fins ara, saber l’evolució de cadascuna de les formacions polítiques al llarg dels anys i contextualitzar-los.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris


més contingut relacionat

‘La Paca, la matriarca de la droga’, IB3 preestrena la sèrie documental a Palma

L'acte serà demà dijous al teatre Catalina Valls i comptarà amb la presència de l'equip del film

IB3 Televisió estrena ‘Favorits’, la primera producció d’entreteniment conjunta amb TV3 i À Punt

una selecció dels continguts més visuals i sorprenents del món digital, amb històries de dos minuts i peces curtes de...

IB3 estrena ‘Favorits’, la primera producció conjunta amb TV3 i À Punt

El programa explicarà les històries més impactants, emocionants, curioses i divertides que ofereix el món dels continguts digitals i les iniciatives...

Les Illes Balears seran el plató d”Spain Passion’, una sèrie xinesa

Durant la tardor s'enregistrarà a Mallorca i Menorca part d'una sèrie que s'emetrà a la televisió xinesa