media

La cobertura informativa electoral d’IB3: 22 punts de connexió arreu de les Illes

Programes especials a les 19 hores a la televisió i a la ràdio a les 8.30 hores

La+cobertura+informativa+electoral+d%27IB3%3A+22+punts+de+connexi%C3%B3+arreu+de+les+Illes


 Tota la informació sobre les eleccions del 26M i la central de dades pròpia d’IB3

22 punts de connexió arreu de les Illes per informar de tot el que succeeixi durant la jornada electoral del 26-M. L’equip informatiu d’IB3 serà a les seus dels partits, als col·legis electorals més destacats i als principals focus informatius. A les 12 del migdia oferirem un primer avanç informatiu amb les primeres dades de participació, anàlisi d’incidències i votacions dels diferents candidats.

La cobertura informativa continuarà als informatius i es podrà seguir en la ràdio, televisió i al web, on s’ha creat un espai específic. Els programes especials començaran a les 7 de l’horabaixa a la televisió i a la ràdio a les 8 i mitja. Les tres plataformes donaran a conèixer un sondeig propi amb les estimacions de vot al Parlament, als consells insulars i a Cort a les 8 del vespre.

Per primera vegada disposarem d’una central de dades pròpia, formada per un equip de 10 persones i utilit zarem una eina de creació pròpia que conté l’històric de vot dels ajuntaments de les Illes Balears des del 1995. Això permetrà comparar-los amb els assolits fins ara, saber l’evolució de cadascuna de les formacions polítiques al llarg dels anys i contextualitzar-los.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

darrers sumaris


més contingut relacionat

El Zoom d’IB3: ‘Menors, risc i protecció’

El capítol recull alguns testimonis que expliquen de quina manera els delinqüents explotadors sexuals manipulaven les menors aprofitant la seva situació de vulnerabilitat

22,7 milions d’oients escolten la ràdio cada dia a Espanya

Cada 13 de febrer se celebra el Dia Mundial de la Ràdio

Web especial: 24 hores a IB3 Ràdio

Cada 13 de febrer es celebra el Dia Mundial de la Ràdio i IB3 Ràdio vol aprofitar l’ocasió per mostrar com és i com es fa la ràdio

La revista pollencina Punt Informatiu compleix 25 anys

La publicació compta amb més de 700 subscriptors i cada quinze dies venen més de dos mil exemplars a un poble de set mil habitants.