societat

Lliure accés a Macarella, almenys per unes setmanes

El bus a la cala verge de Ciutadella, únic mitjà de transport permès, es reinstaurarà més endavant, en funció del turisme i l'afluència

Lliure+acc%C3%A9s+a+Macarella%2C+almenys+per+unes+setmanes

Foto: DAVID ARQUIMBAU.


A Menorca, primer dia d’obertura de les platges, també de les verges com Macarella, l’única que els dos últims estius ha tingut restringit l’accés només en transport públic. Però ahir vespre ja es va retirar la barrera que impedia el pas; per tant, és de lliure accés com la resta del litoral, almenys durant les properes setmanes fins que l’arribada de turistes i l’afluència que registri aconsellin reinstaurar el servei d’autobús i prohibir el pas a vehicles particulars. Avui, però, ja hi hem vist els primers banyistes.

Les platges de Favàritx on aquests darrers estius també han tingut restringit l’accés només al transport públic també romanen ja obertes al bany. La idea, però, és que a partir a mitjan juny només se pugui accedir fins al far ja que els cotxes hauran d’aparcar al nou estacionament que s’hi està habilitant. Pel que fa a la resta del litoral de Menorca, només Es Migjorn prohibeix el bany amb la bandera vermella hisada a la platja de Sant Tomàs.

A cap platja s’han instal·lat separacions físiques per a garantir la distància de seguretat entre banyistes. Ara be, els ajuntaments d’Alaior i de Ciutadella sí que estudien una solució semblant, però ja amb la temporada més avançada.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

PIME Menorca reclama que es continuïn pagant els 1.500 euros als negocis afectats per restriccions

Consideren imprescindible mantenir l'ajut quan Menorca entri al Nivell 2 a partir de dimarts

El Govern manté les restriccions vigents a Eivissa fins el 16 de març

La desescalada a l'illa serà "lenta" i es farà "amb prudència"

Suspès el Mercat Medieval de Capdepera

El consistori ha decidit susprendre-lo per segon any consecutiu per les mesures adoptades pel Govern a causa de la pandèmia del coronavirus

100 anys del primer vol a l’aeròdrom de Son Bonet

El 25 de febrer de 1921 hi va aterrar el pilot mallorquí Manuel Colomer