Toys ‘R’ Us es declara insolvent

La cadena de juguetes té un centre a Palma on fan feina 20 treballadors fixos


La vintena de treballadors de la botiga de Toys ‘R’ Us al polígon de Son Fuster de Palma ha rebut amb sorpresa la notícia del procediment d’insolvència iniciat per la companyia nord-americana. És l’únic centre que té la companyia a les Balears i no es tracta d’una franquícia, sinó que és gestionada directament per la multinacional.

La declaració de fallida arriba quan falta poc perquè comenci la campanya de Nadal i la contractació dels reforços de personal.

Amb un deute de més de 4.000 milions d’euros, el gegant mundial de les joguines ha demanat protecció per causa de fallida a un tribunal de Virgínia, als Estats Units. Està en perill el futur de 1.600 botigues i 64.000 llocs de feina a 13 països. Els problemes de Toys ‘R’ Us arriben en ple increment del comerç en línia, que estan erosionant el negoci de les cadenes minoristes.

A tot Espanya, l’empresa té més de 50 botigues i 1.600 empleats. Toys ‘R’ Us ha posat en marxa un procés per reestructurar la seva xarxa comecial, que preveu el tancament dels locals menys rendibles i la renovació de la resta.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Així serà el nou futbol balear

El secretari de la Federació, Manolo Bosch, ha explicat les mesures per a la nova temporada

La justícia anul·la l’obligació d’informar sobre la cessió d’ús dels habitatges turístics per part dels intermediaris del lloguer vacacional

Això després que l'Associació Espanyola d'Economia Digital hi hagués interposat un recurs contenciós administratiu en contra