X

Transparència, comissió d’investigació i cas Koldo no fallen al Parlament

El Govern defensa la regularització d'habitatges fora d'ordenació perquè "darrere hi ha famílies"

26/03/2024

Transparència, comissió d’investigació i cas Koldo no fallen al Parlament

Transparència, comissió d’investigació i Koldo. Són algunes de les paraules que no fallen setmanalment al Parlament. “Senyora Prohens, comparegui en Comissió”, li reclama el portaveu adjunt del Grup Parlamentari Socialista, Marc Pons. La consellera de Salut, Manuela García, diu que “estarà encantada de comparèixer a la comisió d’investigació”.

Una setmana més també es repeteixen les enganxades dialèctiques. El portaveu socialista, Iago Negueurela, ha acusat la presidenta de mentir i Marga Prohens li ha retret que “el que fa vostè és fer el ridícul i difamar”.

El govern reitera que es regularitzaran habitatges en sòl rústic, però nega que es tracti d’una amnistia perquè caldrà pagar una sanció. Els grups d’esquerres critiquen que això implica especular amb el sòl i l’executiu acusa l’oposició d’haver abandonat les famílies.

L’esquerra insisteix en la necessitat de topar el preu del lloguer. Josep Castells, de Més per Menorca, diu que “per a nosaltres l’habitatge és un dret i no un actiu financer com per al Partit Popular”. “Vostès no van fer més que fracassar en 8 anys”, li ha respost Prohens.

A preguntes de Vox, Costa assegura que les Balears seria de les comunitats més perjudicades si Catalunya recaptés tots els seus impostos. “Exigim al senyor Sánchez que digui no al concert català”, ha etzibat el portaveu del Govern, Antoni Costa.

L’executiu confia que aquesta temporada turística ja estigui en marxa el nou decret per combatre el turisme d’excessos.

26/03/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris