X

Tres detinguts per delictes de lesions a diferents intervencions a Palma

Un home, víctima de lesions per part de la dona detinguda, ha estat arrestat per trencament de condemna

14/05/2023

Tres detinguts per delictes de lesions a diferents intervencions a Palma

Redacció

La Policia Nacional va detenir entre els dies 6 i 8 de maig dos homes i una dona, com a presumptes autors de diversos delictes de lesions, en diferents intervencions, a Palma. Un tercer home, víctima de lesions per part de la dona detinguda, ha estat arrestat per trencament de condemna.

Segons ha informat la Policia, els primers fets van tenir lloc en la matinada del passat dissabte, en la barriada de Sindicat, quan els agents que patrullaven per la zona van ser requerits per un home. Aquest home va indicar que havia estat agredit per una dona, qui li va propinar un cop de puny en l’ull i que es trobava a uns metres de l’home. Els agents comprovaren, amb posterioritat, que també li havia colpejat amb una ampolla de vidre a la mà. Els policies es van entrevistar amb les dues parts i van descobrir que l’home tenia una ordre d’allunyament de la presumpta agressora, i van procedir a la detenció d’aquest per un delicte de trencament de condemna. Així mateix, es va detenir la dona per un delicte de lesions. Tots dos tenen nombrosos antecedents policials anteriors.

Els següents fets van tenir lloc en la tarda del passat diumenge, en la barriada de Pere Garau, quan va entrar una trucada al 091, en la qual es comunicava que s’estava produint una baralla multitudinària en l’exterior d’un establiment. Una vegada en el lloc, els agents van observar gran quantitat de persones congregades, dues d’elles, amb la cara plena de sang i diverses persones que havien aconseguit separar-les. Diversos testimonis van manifestar que la víctima es trobava a l’interior del local, quan va començar una discussió amb un altre home, qui va agafar una ampolla i li va colpejar amb aquesta la cara, fet que li causà un tall en la zona de l’impacte. Amb posterioritat, els agents van comprovar que la sang d’un dels homes, era sang de la víctima, ja que ell no tenia cap lesió, i per aquest motiu, va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte de lesions.

El darrer incident va tenir lloc la matinada del passat dilluns, en un local del Passeig Marítim, quan un home havia fracturat un got al cap d’una dona. Pel que han explicat, unes dones estaven gaudint a l’interior d’un establiment, quan un home es va netejar les seves sabatilles amb els pantalons d’una de les noies, que li ha recriminat aquestes l’acció. L’home, en estat agressiu, les va amenaçar de matar-les en un altre idioma, moment en el qual va colpejar fortament al cap d’una de les noies amb el got que portava a la mà. Aquest es va trencar i van quedar fragments de vidre al cap de la víctima. Per aquests fets, els agents van detenir l’home, com a presumpte autor d’un delicte de lesions.

14/05/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris