X

Tres ferits per inhalació de fum en un incendi a uns habitatges a Vila

Un edifici ha hagut de ser desallotjat. El foc s'ha declarat a uns habitatges adossats situats just darrere de la Residència Cas Serres

01/12/2020

Tres ferits per inhalació de fum en un incendi a uns habitatges a Vila

Un edifici d’Eivissa ha estat desallotjat i tres persones han estat ateses per inhalació de fum en un incendi declarat sobre les 14.30 hores d’aquest dimarts al carrer Cosme Vidal Llàser de Vila.

En concret, dues persones han rebut assistència en el lloc del succés i una altra ha estat traslladada a un centre privat, també per inhalació de fum. Una d’aquestes persones és un policia nacional, segons ha explicat l’Ajuntament d’Eivissa.

Segons ha informat el SAMU 061, l’incendi s’ha declarat a uns habitatges adossats situats just darrere de la Residència Assistida de Cas Serres. La Policia Nacional ha sol·licitat la participació dels Bombers i d’efectius sanitaris, desplaçats en dues ambulàncies de suport vital bàsic i en una de suport vital avançat. També s’ha traslladat al lloc la Policia Local d’Eivissa.

D’acord amb l’Ajuntament, els Bombers han treballat en les tasques de l’incendi, que ja està controlat. Pel que sembla s’haurien cremat dues casetes de jardí on es guardava nombrós material.

01/12/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris