política

Tres illencs a la llista del PSOE per a les eleccions europees

Es tracta d'Alícia Homs, que s'incorpora com a número 18, i Marta López i Ismael Gutiérrez, 42 i 49 respectivament

Tres+illencs+a+la+llista+del+PSOE+per+a+les+eleccions+europees

El Comité Federal del PSOE ha aprovat les llistes amb les quals el Partit Socialista es presentarà a les eleccions del 28 d’abril i del 26 de maig, unes candidatures “per guanyar les eleccions”, tal com ha remarcat la secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol.

Armengol ha explicat que els socialistes de Balears afronten les pròximes convocatòries electorals “amb molta il·lusió i força, combinant gent que té experiència amb gent nova”, i en aquest sentit, ha anunciat que “Alícia Homs s’incorpora com a número 18 a la llista europea del PSOE per donar suport al projecte guanyador dels socialistes”.  També Marta López i Ismael Gutiérrez, ambdós de Balears, formen part de la candidatura europea com a número 42 i 49 respectivament.

D’altra banda, el secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, ha reclamat el suport de la ciutadania per continuar les polítiques duites a terme fins ara. Sánchez ha valorat la gestió feta pel seu govern en relació a Catalunya, i ha afirmat que, si torna a governar el PSOE, no hi haurà independència. El secretari general dels socialistes ha negat els presumptes pactes ocults entre socialistes i independentistes, tal com havien denunciat les dretes, segons el secretari general.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris


més contingut relacionat

A les Balears es trien 59 diputats i fins a 925 regidors als Ajuntaments

També s'ha de votar per triar els 33 consellers insulars de Mallorca, 13 d'Eivissa, 13 de Menorca i 17 de...

Els operaris ultimen la preparació dels col·legis electorals a les Balears

Demà hi haurà a les Illes 385 col.legis oberts, més de 1.200 meses i més de 4.800 urnes

Central de dades pròpia d’IB3: tots els pactes de les Balears

La central de dades subministrarà aquesta informació als programes especials que IB3 Televisió i IB3 Ràdio realitzaran durant la nit...

819.685 ciutadans estan convocats a les urnes diumenge

Feia 20 anys que les eleccions al Parlament Europeu no coincidien amb les autonòmiques, insulars i locals