X

Tres millores per a la xarxa viària de Manacor es posposen per a l’estiu

Es tracta de la reforma la rotonda del polígon, l'entrada al poble venint de Palma, i el carril zero per incorporar-se al desdoblament cap a Ciutat

03/05/2020

Tres millores per a la xarxa viària de Manacor es posposen per a l’estiu

El Consell de Mallorca fusionarà tres projectes que fa temps que han de canviar la façana de Manacor: la rotonda del polígon, l’entrada al poble venint de Palma, i el carril zero per incorporar-se al desdoblament cap a Ciutat.

Els tècnics de la institució insular han aprofitat l’aturada a molts d’àmbits durant aquests dies per unificar els tres projectes en un, i fer que s’executin al mateix temps. El disseny definitiu es presentarà en les pròximes setmanes i està previst que les obres comencin en passar l’estiu.

La imatge habitual de la carretera de Manacor és la de coes de cotxes de la comarca de Llevant que han d’anar cap a Palma. Per això, el projecte per fer un carril zero d’incorporació al desdoblament fa anys que es reclama.

La novetat és que ara a la vegada s’executarà una millora en la connexió entre el polígon i el centre urbà, que inclou un espai habilitat per als vianants i un carril bici. També es preveu adequar part de l’antiga carretera que travessa el poble en un bulevard.

Els enginyers del Consell fan feina aquests dies per polir el projecte definitiu, i es preveu que el mes que ve ja estarà enllestit, i a punt per treure’n el concurs.

03/05/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris