societat

Tres millores per a la xarxa viària de Manacor es posposen per a l’estiu

Es tracta de la reforma la rotonda del polígon, l'entrada al poble venint de Palma, i el carril zero per incorporar-se al desdoblament cap a Ciutat

Tres+millores+per+a+la+xarxa+vi%C3%A0ria+de+Manacor+es+posposen+per+a+l%27estiu

El Consell de Mallorca fusionarà tres projectes que fa temps que han de canviar la façana de Manacor: la rotonda del polígon, l’entrada al poble venint de Palma, i el carril zero per incorporar-se al desdoblament cap a Ciutat.

Els tècnics de la institució insular han aprofitat l’aturada a molts d’àmbits durant aquests dies per unificar els tres projectes en un, i fer que s’executin al mateix temps. El disseny definitiu es presentarà en les pròximes setmanes i està previst que les obres comencin en passar l’estiu.

La imatge habitual de la carretera de Manacor és la de coes de cotxes de la comarca de Llevant que han d’anar cap a Palma. Per això, el projecte per fer un carril zero d’incorporació al desdoblament fa anys que es reclama.

La novetat és que ara a la vegada s’executarà una millora en la connexió entre el polígon i el centre urbà, que inclou un espai habilitat per als vianants i un carril bici. També es preveu adequar part de l’antiga carretera que travessa el poble en un bulevard.

Els enginyers del Consell fan feina aquests dies per polir el projecte definitiu, i es preveu que el mes que ve ja estarà enllestit, i a punt per treure’n el concurs.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El batle de Palma es reunirà telemàticament amb el Rei perquè un contacte seu ha donat positiu

José Hila es troba aïllat de manera preventiva i està pendent del resultat de la prova PCR

Confessen l’autoria de l’incendi que ha calat foc a tres barques al port de Fornells

Els pares dels joves responsables s'haurien personat davant la Guàrdia Civil per explicar els fets

Les festes de Sant Llorenç de Selva, amb completes però sense teatre a causa de la Covid-19

Dos actors de la companyia Xamo Xamo han hagut ser aïllats per haver estat en contacte amb un cas positiu

Almanco 6.000 treballadors han estat de baixa per Covid-19

La majoria són contactes estrets que han rebut la baixa de la mútua abans de fer-se les proves per prevenir contagis en l’entorn laboral