X

Tretze detinguts en el desmantellament d’una xarxa de traficants que venia droga a Eivissa

La Policia Nacional ha desenvolupat l'operació al nord d'Espanya, i també al sud de França, Barcelona, Madrid i l'illa pitiüsa

21/06/2023

Tretze detinguts en el desmantellament d’una xarxa de traficants que venia droga a Eivissa

Un total de 13 persones detingudes, entre ells el líder de l’organització que s’encarregava de la transformació dels productes sintètics i que, a més, conduïa un negoci paral·lel a Barcelona conjuntament amb sa mare, qui ajudava en la distribució i també l’assistia en la fabricació de la droga.

La resta de l’estructura criminal es dedicava a la distribució de les substàncies estupefaents en el nord d’Espanya, i també al sud de França, Barcelona, Madrid i Eivissa. La Policia Nacional ha desproveït magatzems de droga de síntesi al nord del país, des d’on s’enviava la droga a diferents punts, entre els quals Eivissa.

S’han efectuat, a més, diversos escorcolls a diferents punts de la península i s’han intervingut 150 mil pastilles d’èxtasi, 135 quilos d’amfetamina i 25 de ketamina, entre altres substàncies. També s’han requisat armes, 40.000 euros en metàl·lic i s’han desmantellat dos laboratoris.

21/06/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT