economia

Trasmediterránea nega cap embargament i assegura que els seus ferris operen amb normalitat

Dilluns va ser precintat el Ciutat de Palma amb un embargament preventiu des dels jutjats per un deute amb una empresa informàtica

Trasmediterr%C3%A1nea+nega+cap+embargament+i+assegura+que+els+seus+ferris+operen+amb+normalitat

Trasmediterránea assegura que tots els seus vaixells operen ara mateix amb normalitat en les rutes de les Illes amb la Península. Aquest dijous al dematí hem vist al port de Palma el ferri Ciutat de Palma que durant dos dies ha estat sota un embargament preventiu al port de Barcelona per deutes amb un proveïdor.

El ferri Ciutat de Palma de la companyia Trasmediterránea ha operat amb normalitat aquest dijous al port de Palma després d’estar dos dies aturat per un embargament preventiu al port de Barcelona, segons avançava La Vanguardia i ha pogut confirmar IB3 Notícies. La companyia, propietat de la naviliera Armas, afirma que totes les rutes entre les Illes i la Península operen ja amb absoluta normalitat. Neguen que el ferri Ciutat de Maó, que avui era també al port de Palma i que hem vist partir cap a València, també hagi de ser objecte d’un embargament com havia informat algun mitjà.

El Ciutat de Palma cobreix la línia entre Mallorca i Barcelona. Dilluns, a l’arribada a la Península, va ser precintat amb un embargament preventiu des dels jutjats per un deute amb una companyia informàtica. Dimecres va aixecar l’embargament i el ferri va poder viatjar fins a Palma on es trobava aquest dijous dematí.

Durant les dues jornades que no va operar, Trasmediterránea va haver de desplaçar un vaixell que estava aturat per manca d’activitat i fer ús també d’un ferri d’una altra naviliera. Trasmediterránea passa per una complicada situació econòmica per la pandèmia i ha sol·licitat a la SEPI un rescat de 100 milions d’euros del fons de suport a les empreses estratègiques.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Desconcert entre els restauradors a Menorca davant el tancament de les terrasses a les 18 hores

A Maó molts bars oberts han optat per no tancar a l'hora prevista

Viatges Magon, empresa capdavantera a Menorca, tanca 6 de les 9 oficines

Des d'AVIBA diuen que si Menorca pot demostrar al més aviat possible que és una destinació segura, els turoperadors tornaran a volar

Perspectives poc encoratjadores per a Setmana Santa

La FEHM espera que la planificació de les vacunes millori per poder reiniciar la temporada

Primer dissabte en què bars i restaurants estan tancats

Molts empresaris han optat per abaixar les persianes. Els pocs que obren afirmen que no fan prou caixa