X

Un home segresta la seva filla de quatre anys i obliga a tancar l’aeroport d’Hamburg

Tot apunta que es tractaria d'un conflicte sobre la custòdia de la nina amb la mare de la petita

05/11/2023

Un home segresta la seva filla de quatre anys i obliga a tancar l’aeroport d’Hamburg

Miquela Valls

L’aeroport d’Hamburg, al nord d’Alemanya, continua tancat des de dissabte a les 20 h després que un home segrestàs la seva filla de quatre anys i entràs a la pista amb un cotxe. Prèviament, la mare de la nina havia denunciat els fets a la policia, que sosté que l’home de trenta-cinc anys tindria una arma de foc i explosius, però que la criatura està bé. A aquestes hores encara no s’ha resolt la situació, segons informa el mateix aeroport a través d’X on recorden que les operacions romanen suspeses fins a nou avís. A més, la policia alemanya demana a tots els passatgers i a qui els recull, que no s’acostin a l’aeroport, ja que les vies d’accés estan en gran part tallades.

Aquests fets han obligat a cancel·lar 3 vols d’anada i 4 de tornada previstos avui amb Son Santjoan a Palma, i de moment, el darrer que hi ha programat per les 18.50 h surt a la pantalla com a endarrerit. En total, per aquest diumenge, hi havia 286 vols programats a l’aeròdrom alemany que afecten al voltant de 34.500 passatgers.

Segons la policia d’Hamburg, tot apunta que el motiu seria un conflicte sobre la custòdia de la filla i des del primer moment compten amb psicòlegs i agents especialitzats en negociacions per desencallar la situació.

05/11/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris