X

Un hotel de Palladium obrirà a Eivissa dia 26 per rebre turisme alemany i espanyol

Establiments turístics d'altre caire, com l'emblemàtic Tropicana de Cala Jonda, també han obert

12/06/2020

Un hotel de Palladium obrirà a Eivissa dia 26 per rebre turisme alemany i espanyol

El Palladium Group Hotel, una de les companyies més importants a l’illa, avança l’obertura dels seus establiments. A poc a poc es reactiva l’activitat turística i alguns restaurants de platges també ho fan. Palladium Group Hotel té previst obrir en dues setmanes, el pròxim 26 de juny, un establiment de cinc estrelles, que es troba a Platja den Bossa.

Des de la companyia han explicat que esperen rebre grups de turistes alemanys i també nacionals. Asseguren a més que han implantat un protocol higènicosanitari que compleix la normativa. La companyia ha informat que el pròxim juliol obriran altres tres hotels més a Eivissa.

I continuen obrint establiments turístics d’altre caire. Aquí, a Cala Jondal, ho fa aquest, un dels seus establiments més emblemàtics, el Tropicana. Ho fa amb la meitat d’una plantilla d’uns 50 treballadors. Ens confirmen que s’havien acollit a un ERTO, i ja avui han tengut les primeres reserves, gairebé una vintena. Alguns d’ells, clients habituals que desitjaven poder tornar.

12/06/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT