X

Applatja, coneix l’estat de cabuda en temps real dels aparcaments de les platges verges de Menorca

L'eina web ajudarà a planificar els desplaçaments en vehicles a les platges de cala en Turqueta, Son Saura, Algaiarens, cala Mitjana i cala del Pilar

23/03/2023

Applatja, coneix l’estat de cabuda en temps real dels aparcaments de les platges verges de Menorca

Carles Marquès Casasnovas

Una aplicació web oferirà, a partir de l’estiu, informació en temps real sobre l’estat de cabuda dels aparcaments de les platges verges de Menorca. L’objectiu d’Applatja, com es diu aquesta nova eina, és ajudar els usuaris a planificar millor els desplaçaments en vehicle fins als pàrquings de les cales més visitades de l’illa. Es tracta, en concret, de les cales de cala en Turqueta, Son Saura, Algaiarens, cala Mitjana i cala del Pilar.

On es preveu que hi torni a haver embossos, un estiu més, és a Cala Galdana. Les obres d’ampliació de l’aparcament de Serpentona, que han de permetre la cabuda de 60 vehicles addicionals, no es licitaran fins a la pròxima tardor o l’hivern. Hi haurà espai, en total, per a 246 places per a vehicles, 8 per a persones amb discapacitat i 6 més per a vehicles elèctrics. Les obres costaran més de 200.000 euros i es finançaran amb fons provinents de la fallida del turoperador Thomas Cook.

23/03/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris