X

Una delegació balear visita el campament de refugiats sahrauís de Tindouf, a Algèria

Volen conèixer de primer mà els projectes de cooperació en marxa i les condicions de vida de les persones refugiades

29/04/2024

Una delegació balear visita el campament de refugiats sahrauís de Tindouf, a Algèria

L’expedició la formen una vintena de persones, entre les quals, ciutadans a títol personal i la Directora general de Cooperació, Catalina Albertí i el coordinador de l’intergrup parlamentari “Pau i Llibertat” Omar Lamin. La delegació visitarà projectes beneficiats amb fons balears i escoles, hospitals i dispensaris i coneixeran de primera mà les condicions de vida de les persones que viuen a l’exili, en el camp de Tindouf, a Algèria.

La delegació ha partit de l’Aeroport de Son Sant Joan

La visita pretén, a més, visibilitzar la causa del poble sahrauí, gairebé 5 dècades després que el Marroc annexionàs el seu territori, antiga província espanyola.

La portaveu de l’Associació d’Amics del Poble Sahrauí, Catalina Rosselló creu imprescindible que els polítics coneguin la situació per impulsar el referèndum del Sahara. A més, Rosselló ha aprofitat per recordar que el programa de l’entitat “Vacances en Pau” continua en marxa per aquest estiu. Infants sahrauins dels camps de refugiats surten del desert per venir a passar els mesos de més calor a les illes.  Ara. amics del Poble Sahrauí cerca famílies per acollir-los

29/04/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris