X

Una desfilada de Carnaval molt salvatge a Sant Lluís

Els alumnes del col·legi Sa Garriga i l'escoleta Ses Canaletes han animat els carrers del municipi disfressats de tota mena d'animals

08/02/2024

Ramiro López

Als carrers de Sant Lluís, s’hi podia trobar avui dijous tota mena de fauna. Alguns animals més mitològics, com dracs, i d’altres més comuns, com llops, borns, peixos o papallones. Els alumnes de primària del col·legi Sa Garriga i l’escoleta Ses Canaletes han elegit per votació els animals per disfressar-se, on no han faltat propostes més exòtiques, com axolots, llames, camaleons o coales. Les disfresses les han fet a classe durant els darrers mesos amb material reciclat i molta creativitat.

La desfilada ha passat per davant del geriàtric municipal, on la gent gran ha pogut gaudir de l’alegria dels infants i d’aquestes disfresses. Els pares tampoc no han perdut l’oportunitat de fer fotografies de record.

La rua de Carnaval sortirà a Sant Lluís diumenge a les 12 del migdia des de l’aparcament del camp de futbol, però el municipi ja ha tingut aquesta primera desfilada plena d’alegria per inaugurar Carnaval.

08/02/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris