Un mort i vuit ferits en un xoc entre un autobús del TIB i un cotxe a Portocolom
El succés, segons la informació del SAMU, ha tengut lloc aquest dilluns matí

Diversos investigadors han arreplegat la importància en l'origen el paisatge i els topònims de la localitat palmesana
L’església de la Mare de Déu dels Àngels acull una exposició de la UIB que recupera l’empremta dels trencadors de marès a ses Cadenes, a Palma. És “Els trencadors de marès: Memòria viva d’un paisatge, un ofici i un poble” i es pot visitar fins el 27 de novembre. Recull informació de la tesi doctoral de Dídac Martorell de recerca antropològica i el treball de tesi de l’arquitecta Catalina Salvà.
De fet, el nucli de ses Cadenes neix amb l’arribada del tren de la línia de Ciutat a Santanyí i l’establiment trencadors, fins aleshores, nòmades. a principi del segle XX.
L’activitat extractiva ha marcat tant el paisatge com els topònims, el traçat o les festes populars del lloc.
Dídac Martorell explica que feien feina de sol a sol, a camí entre el pagès i l’obrer, aviat s’organitzaren en associacions i foren durament reprimits en la Guerra Civil.
A mitjan anys cinquanta arribà la mecanització alhora que la immigració de treballadors de la península i l’esclat del turisme. Passaren de trencadors a maresers i la feina fou encara més feixuga pels torns nocturs, el renou de les màquines i la gran quantiat de pols. D’aquells maresos es construiren els primers hotels de s’Arenal.
Per recollir la informació, Martorell ha aplegat el testimoni i el coneixement sobre l’ofici de Martí Salvà Llull “Goixo“, entre altres fonts.
El succés, segons la informació del SAMU, ha tengut lloc aquest dilluns matí
Segons fonts de la Guàrdia Civil, el succés ha ocorregut a les 17.45 hores en un establiment de menjar tradicional molt conegut
De moment, la pana no està afectant el sistema elèctric de les Balears
Es tracta d'un britànic de 40 anys