societat

Una protectora denuncia una granja a Sant Carles per abandonament dels animals

El propietari de la finca nega aquest extrem i assegura que recull animals abandonats i maltractats per cuidar-los i donar-los una llar

Una+protectora+denuncia+una+granja+a+Sant+Carles+per+abandonament+dels+animals

Sergio Bosch explica que va recollir el seu gat del santuari Mojis amb cirrosi hepàtica només 15 després d’haver-lo deixat allà. Assegura que ell el va entregar sa i pesant el doble. El propietari de la granja li havia comunicat, a més, que els altres dos gats que havia deixat al seu càrrec havien mort per una infecció. Un trasllat a Granada li havia obligat a buscar algú que es fes càrrec de les seves mascotes durant un mes. Les va deixar aquí, diu, pagant 200 euros per cada animal. Assegura que una voluntària del santuari li va explicar que els gats varen estar tancats a un habitacle sense aigua ni menjar.

En Sergio va ser el primer a interposar una denúncia contra aquesta finca, que a Internet s’anuncia com un santuari d’animals, que en congrega ja 140. La protectora “Basta ya de maltrato animal” ho ha fet recentment, després de rebre diversos avisos de vesins. Alerten que els animals estan sols gran part del dia, s’escapen, i no estan alimentats. Ells mateixos varen comprovar la presència de porcs morts. Segons explica el propietari del santuari , ell acull animals abandonats i els dóna una llar.

Després de les denúncies rebudes, el consell d’Eivissa va obrir a la finca, el mes passat, un expedient de salut animal.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Noces i esdeveniments en perill un segon estiu

Demanen claredat en les mesures anticovid de cara la temporada

Cinc pedres de la memòria recorden víctimes del franquisme i el nazisme a Manacor

El Govern instal·la les lloses davant les cases on visqueren aquestes persones abans de ser assassinades

Els Jutjats de Palma, al límit

La jutgessa degana critica la lentitud amb què opera el Ministeri de Justícia

Les restriccions s’aixequen de manera desigual entre sectors i illes

A Formentera i Mallorca, es manté la recomanació de no sortir al carrer a partir de les vuit del vespre