X

Una treballadora d’un hotel d’Alaior, nou positiu de Covid-19 a Menorca

La patronal hotelera ha confirmat que la treballadora no hauria tingut contacte amb el públic i, per tant, no s'ha fet el test a cap client de l'hotel

19/07/2020

Una treballadora d’un hotel d’Alaior, nou positiu de Covid-19 a Menorca

A Menorca, aquesta setmana es detectava un nou brot, amb un treballador dels serveis funeraris de Ciutadella i els seus familiars. Així que aquest municipi acumula dos brots amb un total de 6 persones contagiades. Però aquest diumenge s’ha confirmat un cas de Covid en un hotel d’Alaior. No és encara oficialment un brot, ja que es requereix que almanco hi hagi 3 persones afectades.

Es tracta d’una treballadora d’un hotel d’Alaior. En aquests moments, es troba aïllada, juntament amb dues persones amb les quals convivia. De moment, les 14 persones que haurien estat en contacte amb ella, haurien donat negatiu, tot i que encara falta la confirmació de salut. Es tractaria de companys de feina. Tot i això, les UVAC en faran seguiment durant 10 dies, i passat aquest període, es faria una segona prova.

La patronal hotelera ha confirmat a IB3 que la treballadora no hauria tingut contacte amb el públic i, per tant, no s’ha fet el test a cap client de l’hotel.

En aquests moments, a Menorca hi ha dos brots actius, tots dos a Ciutadella. Recordem que aquest darrer ha obligat a tancar els dos cementeris municipals. L’illa acumula així 7 casos actius, un d’ells es troba ingressat a l’Hospital Mateu Orfila.


Unes 40 persones donen negatiu a les proves PCR arran del segon brot de Ciutadella
Ciutadella tanca els dos cementeris municipals fins a nou avís pel nou brot de Covid

19/07/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT