X

Unes 300 persones reclamen a Palma un alto el foc entre Israel i Palestina

Entre les consignes que han cridat els manifestants han destacat l'exigència d'un alto el foc definitiu o la fi del que anomenen "genocidi" contra els palestins

08/05/2024

Unes 300 persones reclamen a Palma un alto el foc entre Israel i Palestina

Unes 300 persones han participat a Palma en la concentració per donar suport al poble palestí i per condemnar els atacs d’Israel sobre persones civils a Rafah i la Franja de Gaza. Entre les consignes que han cridat els manifestants han destacat l’exigència d’un alto el foc definitiu i la fi del que anomenen “genocidi” contra els palestins.

La concentració ha estat convocada per les entitats Mallorca per Palestina, la Xarxa Solidària Contra l’Ocupació de Palestina i BDS, les quals han reclamat que es posi fi a la compravenda d’armes entre Israel i Espanya, la suspensió de les relacions de l’Estat amb Israel i l’actuació “immediata” de les Corts Internacionals de Justícia.

La protesta a Palma s’afegeix a les mobilitzacions que des de fa setmanes es mantenen a les universitats i les places d’arreu del món per demanar a la comunitat internacional que s’acabin els atacs sobre territoris palestins.

08/05/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris