X

Uns 180 estudiants nord-americans vendran a Mallorca per aprendre l’idioma i complementar els seus estudis

Cada vegada són més els estudiants que volen venir a l'illa; per això, el CIEE cerca més famílies que estiguin disposades a acollir aquests joves

14/05/2023

Uns 180 estudiants nord-americans vendran a Mallorca per aprendre l’idioma i complementar els seus estudis

Martí Martorell

Uns 180 estudiants procedents dels Estats Units vendran aquest estiu a Mallorca per aprendre l’idioma i per gaudir d’un programa educatiu dissenyat per complementar els estudis acadèmics i millorar la seva immersió cultural mentre conviuen amb les famílies acollidores.

Més de 100 estudiants nord-americans, que ens visiten aquest estiu, participen en un programa dissenyat per complementar els seus estudis acadèmics i millorar la immersió cultural. Aquests joves, d’entre 14 i 21 anys, duen a terme nombroses activitats per aprendre espanyol i conèixer la cultura mallorquina, mentre conviuen en la casa de les famílies acollidores, com Marisa Escatena que acull alguns d’aquests estudiants des de 2007.

Aquest és un projecte enfocat, principalment, per a aquests joves nord-americans que volen viure una experiència única i enriquidora, però que també deixa una marca en les famílies.

Cada vegada són més els estudiants que volen venir a l’illa; per això, el Consell d’Intercanvis Educatius amb l’Estranger (CIEE) cerca més famílies que estiguin disposades a acollir aquests joves i a conviure-hi. Si voleu més informació o ser família acollidora, només heu d’enviar un correu electrònic a ccopano@ciee.org, telefonar al 623 373 593 o consultar la pàgina web de CIEE.

Notícies relacionades >

14/05/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris