Investiguen l’aparició de tres cadàvers surant en aigües de les Balears
Un dels cossos ha estat localitzat a la platja de ses Estaques, a Santa Eulària des Riu

Han pogut conèixer amb les seves mans les restes trobades a la cova de Biniadrís
Un grup de persones amb discapacitat visual ha pogut comprendre aquest divendres un poc més la història dels primers pobladors de Menorca a través del tacte a la seu de l’ONCE a Maó.
La Fundació Rubió ha reproduït amb una impressora 3D algunes de les restes trobades a la cova de Biniadrís, un espai que va ser emprat fa prop de 3.000 anys, i durant més de 7 segles, com a cementeri, i a on van trobar enterrada una població sencera. A través dels objectes han descobert un dels grups socials més enigmàtics de la prehistòria menorquina i han pogut aprofundir en quins eren els seus rituals de mort i les pràctiques funeràries que s’hi van desenvolupar.
La jornada, que es repetirà aquest divendres capvespre, s’acompanya d’una xerrada en què s’explica com 20 especialistes van fer les feines d’excavació de la cova, que forma part de la necròpolis de Calescoves, a Alaior.
Un dels cossos ha estat localitzat a la platja de ses Estaques, a Santa Eulària des Riu
Segons assenyalen, la infraestructura condiciona el creixement d'un sector amb demanda, diuen, d'aquestes embarcacions recreatives de grans dimensions