mallorca

“Vàrem obrir al juliol amb la idea d’acabar la temporada, però no ha estat possible”

Un equip d'IB3 Notícies ha visitat l'hotel Holiday Center, a Santa Ponça, un establiment que ja ha hagut de tancar les portes per manca de turistes, en el segon cap de setmana de setembre


Ha començat l’escola, això suposa un punt d’inflexió en el turisme nacional, especialment el familiar, i ha tengut un efecte immediat en alguns hotels. A l’agost ha estat significatiu, però en arribar el setembre, ha baixat de manera dràstica. Alguns establiments han hagut de tancar, tot i que de moment només són casos aïllats.

Un equip d’IB3 Notícies ha visitat l’hotel Holiday Center, a Santa Ponça, que ja ha tancat les portes, en el segon cap de setmana de setembre. Han estat oberts 35 dies i han tancat el mes d’agost amb un 65% d’ocupació, però quan va arribar la primera setmana de setembre, les reserves varen caure en picat i no varen aconseguir arribar al 5%. Per aquest motiu, han decidit tancar l’establiment hoteler i s’han vist obligats a posar tots els treballadors en ERTO.

Tot i això, la Federació Hotelera de Mallorca assegura que no estan previstos tancaments massius d’establiments hotelers perquè de moment la temporada aguanta.

“Havíem d’obrir al març, vàrem demorar l’obertura perquè el turisme no remuntava. El turisme britànic, que és el principal mercat que tenim, no acabava d’arrancar. A final de juliol, veient que el turisme nacional agafava força, així com el turisme de francesos, portuguesos, ens vàrem decidir a obrir, però amb la idea d’acabar la temporada i fer almanco tres mesos, però no ha estat possible”, explica Jaime Muñoz, director de l’hotel.


Les Illes Balears rebran avui 231 milions d’euros del fons estatal extraordinari per la Covid
La segona tanda d’ajudes de l’Estat: mig milió per a una dotzena d’hoteleres

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Relleu generacional a l’Associació de Veïnats la Llotja-Es Born de Palma

Asseguren que viure en aquest barri s'ha tornat impossible

El batle de Palma visita Son Dameto on començaran les obres de millora de barriada

Els veïnats demanen també altres millores, sobre tot al parc municipal