SOCIETAT

Denuncien la retirada de posidònia a la platja de sa Marina d’Alcúdia

Consideren que s'ha fet incomplint el decret de protecció de la planta marina i ho han denunciat davant la Guàrdia Civil


Veïnats de sa Marina, a Alcúdia, denuncien la retirada de posidònia que s’ha realitzat aquest dijous matí a la platja. Expliquen que l’acció s’ha fet incomplint diversos punts del decret de protecció de la posidònia. Asseguren que s’ha dut a terme tot i el temporal marítim, i que la maquinària ha entrat a l’aigua i ha retirat una gran quantitat d’arena.

Segons l’Ajuntament d’Alcúdia, la Conselleria de Medi Ambient n’estava al corrent i s’ha fet per intentar mantenir la platja en millors condicions.

Aquests veïnats, però, consideren que el resultat és pitjor i han presentat un escrit demanant explicacions a l’equip de govern i també ho han denunciat davant la Guàrdia Civil.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

 1. Cati Civera 18/08/2022

  Això és MENTIDA!!!

  Mem si vos informau abans d’escoltar a dos veinats enfront de 68 que si estam d’acord i a mes era una acció necessària i urgent.
  Els veinats no poden anar a sa platja, sa gent major no pot entrar dins l’aigua, hi ha hagut accidents varia, l’olor és insoportable sense parlar de l’insalubritat!!!

  Aquets dos senyors xerren nomes per ells!!!!

 2. Marga 18/08/2022

  Vaja mentiders aquets dos!

  Aquets dos no xerren en nom de cap veinat!
  No volen gent davant ca seva, això passa!
  Na Margarita, aquesta dona que xerra tan enfadada, té un xiringuito montat davant ca seva, els ecologistes com la seva filla haurien d’anar a veure sa dutxa que té damunt s’arena i sa posidònia.
  ECOLOGISTES DE PANDERETA

  IB3 s’han de contrastar ses noticies!

 3. Aina 18/08/2022

  Vaja cagada IB3 noticies!

  Aquets dos senyors son els dos problemes del barri, no poden xerrar en nom meu ni en nom de cap altre veinat! JA ESTA BÉ DE VINCULACIONS POLITIQUES que fan que una televisió publica difongui una mentida!

  Marga i Jaume, sou ben mentiders diguent que parlau en nom dels veinats.

 4. Guillem 18/08/2022

  Una bona mentida lo d’aquets dos personatges!

  Son ells dos en contra més de 60 veinats que estam a favor d’una platja neta!

  Això es vergonyos!

 5. Miguel Martínez Bibiloni 18/08/2022

  Tans sols dos veinats,no un grup.Abans de emetre aquesta noticia aia gravat un reportage per cinc días de IB3 i no se ha emes suposam que per presiones políticas.posat que sebem que ia una regidora de s’ajuntament de sa Pobla (regiduria de medí ambient)

 6. Antonia 18/08/2022

  S’ajuntament d’Alcúdia va enviar a netejar la platja a principis de juliol i aquests dos veinats no deixaren treballar als operaris, i ara diu que perque venen quan ja acaba l’estiu.
  Patètic.

 7. Gaspar Civera 18/08/2022

  Aquestes dues persones es pensen que la platja es seva, no volen gent davant casa seva, tenen montat un xiringito, amb tumbones , dutxes i hamaques…com mes malament està la platja millor les va, la gent no queda a nedar.

 8. Miguel Martínez Bibiloni 18/08/2022

  Heu mostrat que sou una TV corrupta i partidista.

 9. Virginia 18/08/2022

  Aquesta informació no és certa!

  Ib3 caldria que contrastassiu les notícies abans de publicar-les.

  Aquestes dues persones, amb interesos personals per a que no es faci la platja neta, no representen a la resta de veïnats de Sa Marina.

  Només demanam una platja neta i amb bones condicions. No demanam cap luxe, simplement que grans i petits, gent amb mobilitat reduïda i dificultats visuals puguin gaudir-la amb dignitat i sense perill de poder sofrir cap accident.

  Som veinats d’Alcudia i volem que Sa Marina es faci neta igual que les altres platges urbanes del municipi.

 10. Mariano 18/08/2022

  Si aquestes dues persones haguessin deixat fer neta la platja quan vàren venir els operaris de l’Ajuntament al juliol ara no ens trobaríem en aquesta situació.

  No entenc com dues persones poden aturar la feina encomanada per un Ajuntament!

  A ells ja li va bé que estigui bruta, que no vagi gent…però això sí…que ells sí puguin tenir la gespa damunt l’arena,la estesa d’hamaques, para-sol i dutxa a la zona de platja ben davant ca seva i que és de tots!

  Ib3 contrastau amb la resta de veïnats, per favor!

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |