X

Cronologia de la tragèdia a Platja de Palma

Durant tota la jornada, hi va haver un constant degoteig de curiosos i veïnats que s'atracaren al lloc dels fets

25/05/2024

Cronologia de la tragèdia a Platja de Palma

Els primers avisos que reberen els serveis d’emergències arribaven poc després de les 8 del vespre del dijous. Bombers, Policia Local i Nacional i totes les ambulàncies del 061 es desplaçaven fins al número 34 del carrer Cartago. Quan entraren a l’interior de l’establiment s’adonaren de la magnitud de la tragèdia.

Comprovaven que la terrassa s’havia ensorrat i havia deixat atrapats davall els enderrocs treballadors i clients. Abans de la mitjanit ja es confirmava que hi havia 4 morts i 16 ferits. Coneguts dels empleats dels locals s’atracaven fins allà per saber què havia passat.

Aquest divendres a primera hora, hi acudia la policia científica i els tècnics municipals. Prenien mesures i feien fotos per reunir proves que utilitzaran durant la investigació. Mentrestant, els bombers retiraven enderrocs i acompanyaven veïnats d’edificis del costat a recollir alguns objectes personals.

Al vespre, varen assegurar la zona i es varen retirar. Durant tota la jornada, hi va haver un constant degoteig de curiosos i veïnats que s’atracaren al lloc dels fets i que, en alguns casos, varen dipositar flors per recordar les víctimes.

Aquest dissabte, dos dels ferits han rebut l’alta i altres tres romanen encara ingressats en diferents hospitals de l’illa. Segons l’última actualització de l’IbSalut, un home de 30 anys de Països Baixos segueix ingressat en estat greu en Juaneda Hospitals per un traumatisme cranioencefàlic. En el mateix hospital, segueix també hospitalitzat un espanyol, que evoluciona favorablement. La tercera persona que continua hospitalitzada és una dona de 26 anys amb un trauma toràcic, que es troba estable, a l’Hospital de Son Espases.

Notícies relacionades >

25/05/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT