X

Abdoulaye Diop, resident senegalès que el 2018 va ser condecorat per salvar un banyista que s’ofegava a la mar, entre les víctimes de Platja de Palma.

Les altres víctimes són tres dones, dues turistes alemanyes i una treballadora del local

24/05/2024

Abdoulaye Diop, resident senegalès que el 2018 va ser condecorat per salvar un banyista que s’ofegava a la mar, entre les víctimes de Platja de Palma.

Moment en que Abdoulaye Diop rebia la condecoració per part dels regidors de l'Ajuntament de Palma.

Entre les quatre víctimes de l’esfondrament a Platja de Palma hi ha Abdoulaye Diop, un resident d’origen senegalès, de 44 anys, molt conegut en aquesta zona turística. L’any 2018 va ser condecorat per l’Ajuntament de Palma, en la diada de la Policia Local, perquè mesos abans, a finals del 2017, va salvar un banyista que s’ofegava a la mar. La seva pèrdua ha consternat la comunitat senegalesa de s’Arenal.

Una altra de les víctimes mortals és una treballadora de l’establiment, nascuda a Navarra, de 23 anys.

Les altres dues víctimes mortals són dues turistes d’origen alemany de 20 i 30 anys.

A més, la policia està identificant les 16 persones ferides de diferent consideració, la majoria de les quals serien clients d’origen estranger, i que foren derivats a diferents hospitals públics i privats. A hores d’ara, 8 persones continuen ingressades, totes de nacionalitat holandesa. L’Ajuntament de Palma ha anunciat que sufragarà els costos funeraris dels dos residents morts en l’esfondrament.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by IB3 (@ib3)

Notícies relacionades >

24/05/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT