EIVISSA

Vicent Marí assegura que “la Fiscalia no ha practicat absolutament cap diligència” amb relació al cas ‘La vida islados’

El president del Consell d'Eivissa assegura que "el relat que s'hi exposa és fals i que ha demanat comparèixer en 7 ocasions"


El Consell d’Eivissa recorda que ha demanat comparèixer en 7 ocasions en el cas de ‘La Vida Islados’, en el qual es va contractar per via d’emergència una promoció per 250.000 euros durant la pandèmia. Asseguren que la Fiscalia no ha practicat cap diligència. Això en resposta a la querella criminal presentada pel Ministeri Públic.

La querella criminal presentada per la fiscalia anticorrupció acusa el president del Consell d’Eivissa, Vicent Marí, dels presumptes delictes de prevaricació, tràfic d’influències, coaccions i assetjament laboral. Davant d’això, Vicent Marí assegura que el relat que s’exposa és fals i que “la Fiscalia no ha practicat absolutament cap diligència, malgrat que ha demanat comparèixer en 7 ocasions, sense cap resultat”.

Segons el president, no és cert que la interventora actual del Consell informàs negativament dels contractes de l’Ajuntament de Santa Eulària entre 2016 i 2020. Igualment, segons diu el Consell d’Eivissa, el nou secretari general ha informat que la màxima institució insular no s’ha de personar en aquest cas perquè no s’ha produït cap perjudici a la institució, entenent que la contractació per via d’emergència per fer la campanya promocional ‘La Vida Islados’ per 250 mil euros va ser correcta. Asseguren que els 3 alts funcionaris del Consell han informat que la contractació va ser legal.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |