Victòria del Palma Futsal a Santa Coloma

Els de Vadillo arranquen la temporada de la millor manera. Els palmesans s'han imposat a l'Indústrias Santa Coloma per 3 a 6

02/09/2023

12

Primer partit i primera victòria del Mallorca Palma Futsal. Al minut 2 arriba el primer gol. És Fabinho qui aprofita per marcar de cap. Poc després, Rómulo augmenta distàncies després d’una treta de cantonada. A les acaballes de la primera part, David Peña xuta des de fóra de l’àrea per marcar el primer del Santa Coloma. El partit va al descans amb 1 a 2 al marcador. Aquest és el primer gol de la segona part. Tayebi marca i dona un respir a l’equip. Després d’aquesta aturada, Barrón provoca un penal a favor. La pilota anava directa a la porteria contrària i Nil l’atura amb la mà. El jugador veu la targeta vermella. És Tayebi l’encarregat de marcar el quart. El rival s’acosta amb aquest gol amb porter jugador. 2 a 4. Però amb aquesta diana de Cléber al minut 39, l’equip acaricia el triomf. A falta de segons per acabar, David Peña aprofita el rebuig per posar el tercer del seu equip. El Palma, però, encara en marcarà un més. Fabinho fica la pilota al fons de la xarxa després d’aquesta gran passada de Tayebi. Primer triomf d’autoritat del Palma a una de les pistes més complicades de la competició.