Victòria per creure en la permanència

El Palmer Palma guanya 91 a 88 al Leyma Corunya amb final d'infart inclòs

21/02/2022

8

El bàsquet fa justícia amb el Palmer Palma que després de setmanes de clara progressió, va sumar diumenge la tercera victòria de la temporada. La víctima va ser un Leyma Coruña que pateix de valent cada vegada que s’enfronta als homes de Pau Tomàs i Álex Pérez.

La primera meitat va ser un voler i no poder per als mallorquins; tot i aconseguir bones opcions de tirs, una setmana més els percentatges al llançament gairebé no arribaven al 30%. Això sí, l’equip quallava un dels seus millors partits de la temporada en defensa, i per allà volia el cos tècnic que es treballés la victòria.

Amb només 8 punts de desavantatge al descans, el Palmer va sortir del vestidor llançat. Amb 8 triples combinats entre Van Beck (20 punts), Cosialls (21punts) i Brown (27 punts), la direcció del millor Pol Figueres de la temporada (15 punts 8 rebots i 11 assistències) i molta defensa, l’equip va capgirar el partit anotant 35 punts al quart, passant del 35 a 43, al 70-59.

Però guanyar sense patir no està a l’ADN de l’equip. El Corunya, gràcies a la direcció d’Álex Hernández, la contundència de Nick Ward i els triples de Zach Monagan, es va enganxar al partit, deixant-ho tot per dir al darrer minut. Amb opció per empatar a falta de 15 segons, Monagan rellisca, i sentencia les opcions de remuntada del Corunya: o quasi, perquè Vega a punt va estar d’enviar el partit a la pròrroga sobre la botzina. Segona victòria en 4 partits, segon raig desperança per a la permanència.