14

Victòria treballada de l’Illes Balears Palma Futsal en el debut de la Champions

Els d'Antonio Vadillo s'imposen per 1-3 a l'Haladás a Son Moix amb gols de Fabinho, Chaguinha i Bruno Gomes

27/10/2023

Tornava la Champions. Més de cinc mesos després d’aixecar la copa de campió, l’Illes Balears Palma Futsal començava la defensa del títol. I no va ser un inici fàcil. Amb Son Moix bolcat amb el seu equip, Sipos, als tres minuts, avançava l’Haladás. Un gir de guió totalment inesperat. El Palma dominava, atacava, gaudia d’ocasions per contrarrestar el gol dels hongaresos, però la pilota no volia entrar. L’Haladás, obligat per la intensitat dels de Vadillo, va cometre la cinquena falta. I en un doble penal, al minut 14 Fabinho aconseguia l’empat. Amb aquest resultat i malgrat les ocasions de Rómulo, Rivillos i Tayebi, s’arribà al descans.

A l’inici de la segona part, l’Haladás aconseguí frenar el ritme del Palma. I fins i tot, obligà Muller a lluir-se. El partit s’havia igualat i qualsevol acció podia decantar-lo. Va ser Chaguinha qui va agafar la responsabilitat i qui va aconseguir posar l’Illes Balears Palma Futsal per davant al marcador al minut 31. Un gol que donava tranquil·litat, però que no decidia el partit. El definitiu 1 a 3 el va fer Bruno Gomes al minut 36. Avui a les 20 de l’horabaixa ja espera el segon partit. Espera el Differdange de Luxemburg, que ahir va perdre per 4-2 davant el Kairat Almaty.