Victòries de UD Eivissa, Atlètic Balears i la Penya; cau el Poblense

Els poblers es compliquen la permanència a la categoria; la Penya es situa lider al seu grup per a la salvació

25/04/2021

UD Eivissa 2 – 1 FC Andorra

Victòria de la UD Eivissa davant l’Andorra, en un xoc en el què els eivissencs arribaven ja classificats per al playoff final d’ascens a Segona Divisió.

Al quart d’hora, una gran jugada entre Davo i Sergio Castel acaba amb el gol del primer. Només arrencar la segona meitat ha arribat l’empat de l’Andorra, gràcies a una gran jugada col·lectiva que culmina el mallorquí Rubén Bover.

Però poc després Davo ha aprofitat un refús al pal de Sergio Castel per batre Nico Ratti i fer el definitiu 2 a 1.

Don Benito 1 – 4 Atlètic Balears

Golejada de l’Atlètic Balears en la seva visita al Don Benito estremeny.

Vinicius Tanque, Manel, David Haro i Alberto Gil han estat els autors dels gols.

Penya Esportiva 2 – 1 Olot

I passa importantíssima de la Penya per jugar la temporada que ve a la Segona Federació. Les coses no han començat bé, després de que el col·legiat decretàs penal una falta fora de l’àrea que aprofitava l’Olot per avançarse en el marcador.

Però els de Raül Casañ han remuntat a la segona meitat. L’empat ha estat obra de Pau Pomar, i al minut 81 penal a favor de la Penya que ha transformat Aaron.

Amb aquests tres punts, la Penya ja té la permanència a tocar, després de tres victòries consecutives i col·locar-se líder del seu grup.

Socuéllamos 1 – 0 Poblense

La creu de la jornada a la categoria ha estat el Poblense, que ha perdut a Socuéllamos, a un partit on ha merescut més però on la manca d’eficàcia els ha castigat. Aitor Pons, primer, i Rubén Jurado, a les acaballes de la primera part, han tengut el 0-1.

Al minut 13 de la segona part, el col·legiat ha considerat penal aquesta topada d’Aitor Pons amb un jugador de l’equip manxec. Toni Megías no ha fallat des dels onze metres, complicant així una mica més la permanència per al conjunt pobler.