Victòries dels cinc primers classificats a Tercera Divisió

El Mallorca B guanya per 4 a 0 el Campos i continua col·leccionant golejades

19/04/2022

11

Amb l’ascens a la butxaca, el Mallorca B passeja per la categoria d’autohomenatge en autohomenatge. El darrer, a Son Bibiloni: 4 a 0 contra el Campos. Al minut 2, Diabaté ja havia obert la llauna gràcies a una errada en defensa. Julen Álvarez fa el segon també sense gaire problemes. Martín, des de la frontal, firma el 3-0. Tot, en un quart d’hora de joc. El darrer arriba a la segona part: Diabaté completa el doblet i firma el gol que fa 24 al seu compte particular.

Després de dues travelades consecutives, el Manacor es retroba amb la victòria. 0 a 2 a Can Fetis contra el Binissalem. Rodri avança els manacorins al minut 62 i a les acaballes, en una jugada molt semblant, Joan Roig tanca el marcador.

Tercer a 5 punts del Manacor hi ha el Poblense. L’equip de Pep Barceló va guanyar el Mercadal per 3 a 0. Joan Salvà aprofita un refús del pal. Abans del descans, bona passada des de l’esquerra i Vidal afusella a l’altura del punt de penal. El 3 a 0 és d’Alorda. Deixa dos contraris asseguts, el primer fins i tot li fa penal, però el blaugrana continua i firma un gran gol.

El quart a la classificació és el Platges, que no falla al camp del Rotlet Molinar. Victòria amb un solitari i matiner gol de Lluís Ballester.

As Puig, el Llosetense suma la quarta victòria seguida. Els de Nico López s’imposaren per 2 a 1 al Felanitx. Ander Montori fa el primer de penal. Ja al segon temps, Alberto Sastre no s’ho pensa dues vegades. Li pega des de ca seva i la pilota entra per l’escaire. El gol del Felanitx arriba al minut 80. Passada pràcticament d’àrea a àrea perquè Adri Hernández la reculli i marqui.