X

Vila demana al Ministeri de Defensa la cessió gratuïta d’un solar per a una nova zona verda

El terreny té 1.000 metres quadrats i està situat a la cresta del Puig des Molins

17/01/2024

Esther De Miguel

L’Ajuntament d’Eivissa ha demanat al Ministeri de Defensa que li cedeixi de manera gratuïta un terreny del Puig des Molins, que ha tret a subhasta. Segons el batle Rafa Triguero, aquest solar està qualificat de zona verda i la seva cessió suposaria guanyar un nou espai verd per a la ciutat.

El terreny té 1.000 metres quadrats i està situat a la cresta del Puig des Molins, entre l’antiga Comandància i la Necròpolis, inclosa dins la declaració de patrimoni de la humanitat per la UNESCO. El cap de setmana passat es va posar a subhasta per més de 2 milions d’euros. Ara, l’Ajuntament demana al Ministeri de Defensa i a l’Institut d’Habitatge una cessió gratuïta del solar.

El Consistori creu que, de fet, la subhasta podria anul·lar-se si algú hi recorre en contra, perquè està basada en el pla urbanístic del 87, que ja no és vigent. En aquell pla, es considerava la possibilitat de construir-hi nou cases unifamiliars o un edifici. Triguero apel·la a la bona voluntat del Ministeri perquè els vesins del Puig des Molins guanyin una nova zona verda.

17/01/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris