EIVISSA

Vila tendrà quatre línies d’autobús urbà

El Consell d'Eivissa preveu que la nova concessió surti a licitació durant el primer semestre del 2022


Una usuària es queixa que no pot accedir a l’autobús perquè s’ha espanyat la rampa, el seu fill va amb cadira de rodes. A l’anterior bus adaptat que ha passat, tampoc no hi ha pogut accedir, perquè l’espai reservat per a persones amb mobilitat reduïda ja estava ocupat.

Amb la nova concessió, segons el Consell d’Eivissa, tots els autobusos estaran adaptats. També es preveu crear 4 línies d’autobús estrictament urbanes, i onze més connectaran les àrees dels voltants de la ciutat amb el centre de Vila. L’objectiu és millorar freqüències perquè no sigui necessari agafar el cotxe, segons destaca el regidor de Mobilitat de l’Ajuntament d’Eivissa, Aitor Morrás. Afegeix que hi haurà també més parades perquè la gent pugui agafar el bus el més a prop possible de casa seva, i pugui apropar-se al lloc de la ciutat on vulgui anar d’una manera més còmoda.

Es limitarà, a més, l’entrada de busos grossos al centre, de fet els que venen d’altres municipis hauran de restringir l’entrada a la ciutat en un cinquanta per cent de les línies.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |