Vital triomf de l’Hestia Menorca contra l’Oviedo per arrancar la segona volta

Els de Javi Zamora sumen la segona victòria consecutiva, la sisena de la temporada, i comencen de manera immillorable la segona volta de la competició

21/01/2024

17

La permanència a la LEB Or passa per fer una segona volta millor que la primera. Tots tenen clara aquesta premissa i l’Hestia Menorca ha col·locat, contra l’Oviedo, la primera pedra per aconseguir-ho. L’equip de Javi Zamora ha posat els fonaments de la sisena victòria al primer quart: 27-20. Llavors el visitant Horton ha entrat en èxtasi i amb tres triples seguits situava l’Oviedo vuit punts amunt. Clevin Hannah ha frenat la sangria. Màxim anotador del partit amb 23 punts, ha liderat la reacció insular per arribar al descans 43-39.

La segona part ha estat d’absolut control local, amb Stevic omnipresent a les dues zones, Demers aportant 13 punts i Digbeu anul·lant l’estrella visitant.

El darrer quart ha coronat un Víctor Arteaga imperial. El pivot de Conca ha firmat un nou doble-doble, amb 17 punts i 11 rebots, i ha estat un martell per els rivals i ha donat el cop definitiu als visitants. Victòria, 90-74, la sisena, que puja l’Hestia a la catorzena posició.

L’alegria estava més que justificada… i fins i tot per partida triple. És la primera vegada que el conjunt de Bintalfa suma dues victòries consecutives i, a més, aquest triomf li assegura el ‘basket-average’ particular contra els asturians.