10 coproduccions i 2 produccions d’IB3 entre els finalistes dels I Premis Mallorca de Cinema 

EPRTVIB informa

Aquests premis consoliden el suport d’IB3 a la producció audiovisual Balear

Els I Premis Mallorca organitzats per la Mallorca Film Comission, s’entreguen aquest dimecres al Teatre Principal de Palma i entre els nominats hi ha dues produccions pròpies i 10 coproduccions d’IB3.

‘La Jaula’, adaptació cinematogràfica de la minisèrie de producció pròpia ‘Gàbia’, dirigida per Marcos Cabotà, està nominada a 5 categories: millor llargmetratge, millor direcció, millor guió, millor fotografia i millor muntatge. La minisèrie ‘En vida teva’ també està nominada a les categories de Millor fotografia i Millor direcció d’art.

Entre les coproduccions, ‘Pullman‘, de Toni Bestard, està nominada a 7 categories (Millor llargmetratge, Millor direcció, Millor guió, Millor Producció, Millor Muntage i Millor Fotografia, Millor So) i ‘Els ulls s’aturen de créixer’ a 5 (Millor documental, Millor direcció, Millor muntatge, Millor so i Millor BSO). ‘La ciutat dels morts’, de Miguel Eek, està nominada a Millor documental, Millor direcció i Millor guió.

A la candidatura de Millor Curtmetratge estan nominades les coproduccions ‘Background’ i ‘Hostal Orion’.

Vida i mort d’un arquitecte’, ‘Espies en l’arena, objectiu Espanya’, ‘La clau Dalí’, ‘La maleta de Madame Colette’ i ‘Kyoko’ són alguns dels altres films amb participació d’IB3 candidats a alguna de les 14 categories dels I Premis Mallorca de cinema.

Aquestes nominacions són una mostra del suport que dóna IB3 a la producció audiovisual de les Illes Balears i el gran talent creatiu que hi ha al sector.