%3A+13+anys+de+la+r%C3%A0dio+p%C3%BAblica+balear+i+programaci%C3%B3+especial+amb+motiu+del+Dia+de+les+Illes+Balears

Dijous a les

: 13 anys de la ràdio pública balear i programació especial amb motiu del Dia de les Illes Balears

Un any més, IB3 Ràdio surt al carrer a partir d’aquest dimecres 28 de febrer, amb motiu del seu 13è aniversari que coincideix amb la celebració del Dia de les Illes Balears. Des de l’envelat situat al passeig de Sagrera de Palma i al llarg de la setmana fins al diumenge 4 de març, emetrem part dels programes en directe per acostar als ciutadans la ràdio pública balear. A més, vos farem arribar tots els actes i esdeveniments que se celebraran durant  aquests propers dies arreu de les Illes Balears.

Els programes d’IB3 Ràdio Múltiplex, Els Entusiastes, Al Dia, Esports 3, Del Camp a la Mar, Fons d’Armari, Al Dia Illes, Vitamina 3, No venim amb manual, Balears fa ciència, Mediterràdio, Font de Misteris, Flors en el desert i IB3 Música, s’emetran en directe des de l’estudi exterior instal·lat en motiu de la Diada.

Serveis Informatius

Dia 1 de març, els Serveis Informatius de la Radiotelevisió Pública de les Illes Balears es traslladen arreu de les Illes per fer cadascuna de les edicions des d’un emplaçament diferent.

L’informatiu Matí s’emetrà des d’Eivissa per a totes les illes amb Olivia Navarro i Carmen Cires. L’edició migdia es farà des des Castell (Menorca) amb Sara Casa i Axel Camarassa, i l’edició del vespre es farà des de Mallorca, amb Juanjo Sunyer.

IB3 Televisió

Així mateix, dimecres 28 de febrer, a les 20 hores, podreu seguir en directe la retransmissió de l’acte de lliurament de la Medalla d’Or i premis Ramon Llull 2018, que enguany es durà a terme al Palau de Congressos de Palma.

Dia 1 de març, a IB3 Televisió vos oferirem un programa especial Cinc Dies, a les 17.50 hores, que ens contarà amb tot detall els esdeveniments de la festa amb connexions en directe a Formentera, Eivissa, Menorca i Mallorca.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: @IB3 amb l’etiqueta #DiadaIB3 i al Facebook IB3org.

A la web IB3.org podeu seguir la programació en directe i també el podreu tornar escoltar al servei “A la carta”.