15+anys+d%26apos%3BIB3+R%C3%A0dio

IB3 Ràdio informa

15 anys d’IB3 Ràdio

  • Cristina Bugallo, Rafa Gallego i Sergi Marcospresentaran el magazín especial del matí
  • El migdia, la música i els esports prendran el relleu
  • S’instal·laran sets al Passeig Sagrera de Palma, al Teatre Principal de Maó i al passeig de Vara de Reya Eivissa.

El primer de març del 2005, Araceli Bosch iniciava les emissions d’IB3 Ràdio, la primera ràdio pública autonòmica de les Illes Balears. Diumenge, 15 anys després, IB3 farà una programació especial des de diferents punts de les Illes Balears per celebrar aquest aniversari.

Cristina Bugallo, Rafel Gallego i Sergi Marcos seran els encarregats de dirigir i presentar el magazín del matí on es repassaran els fets més importants d’aquests 15 anys i disposaran de la presència d’alguns dels periodistes que varen posar veu en aquests moments. Per altra banda, es farà una anàlisi de com ha canviat la societat balear amb diferents tertúlies al voltant de la política, la cultura popular, el feminisme, les entitats socials, etc.

La segona part del programa, a partir de les 14.30 h, la música prendrà el relleu a l’actualitat. Tito Fuster, Pere Estelrich i Joan Trias conduiran dues hores de ràdio dedicades en exclusiu a la música amb actuacions en directe de Roger Pistola, Xanguito, Ombra i Jorra i Gomorra. La jornada acabarà amb una llista de reproducció musical dels 15 anys de la ràdio.

A partir d’aquell moment, serà el torn dels esports amb la retransmissió, en cas que l’Avarca de Menorca hi sigui present, de la Final de la Copa de la Reina que es juga al Pavelló Municipal de Ciutadella i l’enfrontament del RCD Mallorca contra el Getafe.