150.000+espectadors+connectaren+amb+la+Copa+del+Rei+a+IB3

EPRTVIB informa

150.000 espectadors connectaren amb la Copa del Rei a IB3

El minut d’or aconsegueix un 14,5% de quota

32,4% d’audiència entre el públic jove

El 27 de febrer, la tornada de la Copa del Rei, també a IB3

Èxit d’audiència de la programació especial d’IB3 amb motiu del partit d’anada de la semifinal de Copa del Rei entre el Reial Mallorca i la Reial Societat. Entre les vuit del vespre i la mitjanit, prop de 150.000 persones connectaren en qualque moment amb l’emissió d’IB3. En total van ser quatre hores de televisió en directe, des de l’estadi Mallorca Son Moix per oferir la prèvia, el partit i les reaccions posteriors d’una semifinal que queda oberta i que es decidirà el pròxim 27 de febrer, també a IB3.

La retransmissió del partit, a càrrec dels periodistes Toni Terrades i Melisa Aliaga, amb els comentaris dels exfutbolistes Miquel Àngel Nadal i Pep Lluís Martí i tot l’equip d’esports de la cadena, va aconseguir un 9,6% de quota de pantalla, amb 33.000 espectadors de mitjana. El minut d’or del partit, que no va registrar gols, es va viure a l’equador de la segona part, en concret a les 22.11 hores, amb un 14,5% de quota de pantalla i 53.000 espectadors. Destaca especialment el seguiment de la retransmissió entre el públic més jove, en el segment de 13 a 24 anys, en què es va aconseguir una quota del 32,4%, pràcticament un de cada tres van triar IB3 per seguir la semifinal de Copa.

Les dades d’audiència aconseguides aquest dimarts vespre reforcen l’aposta d’IB3 per l’esport i les retransmissions en directe. El somni de la final és més viu que mai i es podrà viure en directe a IB3. Dia 27 de febrer, amb motiu del partit de tornada entre la Reial Societat i el Reial Mallorca que decidirà qui juga la final, IB3 oferirà una programació especial per no perdre detall del que pot ser una fita històrica.

El somni de la final, a IB3.