175.000 persones segueixen per televisió i online els jaleos de les festes patronals dels pobles de Menorca

EPRTVIB informa

IB3 ha retransmès amb d’èxit durant els mesos de juliol i agost els jaleos de les festes patronals de tots els pobles de Menorca. Per primera vegada s’han emès per televisió, i per segon any consecutiu, s’han pogut seguir també en streaming a ib3.org. La resposta a aquesta extensa cobertura ha estat tot un èxit, ja que 175.000 persones han vist els jaleos per televisió, en streaming o posteriorment a la carta.

Amb la vocació de servei públic, IB3 tenia com a objectiu acostar la festa als menorquins i seguidors de les seves tradicions que resideixen a diferents parts del món. Objectiu que s’ha vist acomplert i amb un ampli suport.
En total s’ha ofert la retransmissió de vuit jaleos. El des Mercadal encetà la cobertura especial el passat 21 de juliol; el seguiren el de les festes de Sant Jaume del poble des Castell (25 de juliol), Fornells (28 de juliol), es Migjorn Gran (4 d’agost), Alaior (11 d’agost), Sant Climent (18 d’agost), Ferreries (24 d’agost) i Sant Lluís (25 d’agost).

El periodista Bep Joan Casasnovas i el delegat d’IB3 a Menorca, David Marquès, han conduït les retransmissions que foren produïdes per l’empresa menorquina Gleamisland, una mostra de l’aposta ferma d’IB3 per fomentar la indústria audiovisual balear.

Però aquest no és encara el punt final. El diumenge dia 8 de setembre, IB3 s’abocarà amb les festes de Gràcia de Maó, i oferirà una cobertura especial de la ciutat de Llevant.