X

188 actes per botellot el cap de setmana a Palma

La Policia també va intervenir en altres serveis com diferents actuacions per violència de gènere, delictes de lesions i conductors ebris

21/11/2022

188 actes per botellot el cap de setmana a Palma

Actuació preventiva de la Policia Local de Palma a un polígon industrial el cap de setmana passat. / POLICIA LOCAL DE PALMA

Com és habitual, el divendres i el dissabte centraren el gruix d’actuacions pel compliment de l’Ordenança Reguladora de l’Ús Cívic dels Espais Públics (ORUCEP) amb l’aixecament – xifres provisionals- de 93 i 71 actes d’infracció per part de la Policia Local de Palma. D’aquestes, 67 i 62 ho foren per fer botellot.

Durant el cap de setmana, arreu de tota Palma, també s’ha intervingut en altres serveis com diferents actuacions per violència de gènere, delictes de lesions, i conductors ebris.

“Més de 200 persones”, segons la Policia Local, varen ser identificades tenint en compte també les operacions “preventives i reactives des d’un enfocament de congruència, oportunitat i proporcionalitat” del dimecres, dijous i diumenge.

La comissaria de Sant Ferran destaca altra vegada els operatius als polígons i la novetat aquests dies de l’encesa dels llums de Nadal que sempre congrega més gent a Ciutat.

Actuacions destacades

Parc de les Estacions: Dimecres es va identificar a 12 persones, es van aixecar nou actes per botellot, tres per embrutar la via pública, un per tinença d’estupefaents i un per estar en posessió d’objectes que podrien ser destinats per a accions il·legals, com ara “ganivets, navalles i altres objectes susceptibles d’emprar-se com a arma.

Plaça de les Columnes: Es va identificar sis persones i es van aixecar sis actes per fer botellot fent servir una paperera com a gelera, amb gel i molts de bòtils de cervesa.

Dalt Murada: es van aixecar dues actes per tinença d’estupefaents i una altra per objectes per a accions il·legals.

Polígons de Can Valero, Son Valentí i Son Castelló: Dijous es van identificar 60 persones, es van controlar 13 vehicles i es van aixecar  54 actes de denúncia: 39 de botellot, vuit per intervenció d’objectes per a accions il·legals i set actes per tinença d’estupefaents.

Son Canals: es van controlar dos ciclomotors i es van aixecar dues denúncies per no tenir en regla els papers de la ITV i una altra per haver alterat les característiques tècniques de fàbrica del ciclomotor. També es va identificar a un menor d’edat que intentava entrar a un local d’apostes.

“Soc un colló”, va dir un conductor negligent davant l’alto policial

Al carrer metge Josep Darder, es va denunciar a una persona per conducció negligent: arrencà accelerant al màxim el vehicle. En interceptar-lo al carrer Aragó, “només va dir ‘Soc un colló”, sense qüestionar que se l’hagués denunciat, segons la mateixa font. A la plaça de les Columnes, es van aixecar cinc actes per botellot aquest dia.

Divendres, als polígons, es van identificar 97 persones i es van aixecar 93 denúncies, de les quals 67 per botellot, 20 per manca de respecte de l’autoritat, tres per desobediència (donar dades falses i no col·laborar en les identificacions), dues per conducció negligent i una per orinar a la via pública.

Al mateix lloc, dissabte es va identificar a 73 persones i es van aixecar 71 actes (62 actes botellot, cinc actes tinença estupefaents, dos actes consum estupefaents, una acta per objectes per a accions il·legals, una altra per intervenció d’una arma blanca i una denúncia per circulació per conducció temerària.

Diumenge, un conductor va pujat amb el cotxe pel pont de vianants de Son Oliva, des del Camí Vell de Bunyola, i en arribar al final va caure sobre dos cotxes aparcats.

Accident Son Oliva (Foto: Policia Local)

Pas elevat per a vianants que va prendre el vehicle accidentat a Son Oliva aquest cap de setmana

 

21/11/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT